Hoe werken wij?
Wij bieden u gedegen advies gebaseerd op meer dan 38 jaar ervaring in brandwerende constructies.
Door onze kennis van de verschillende systemen kunnen wij u aangeven welke
systemen het meest geschikt zijn voor specifieke situaties.
Voor de grootste en ook kleinere opdrachten verzorgen wij de goedkeuringsprocedure
door de overheid en verstrekken wij de vereiste attesten en garanties.
Producten en afwerkingen zijn getest en gebaseerd op technische onderbouwing.
Kwaliteitscontrole en Certificering zijn ingebouwd in het proces.
Ontwerp en technische ondersteuning

Bouwkundige brandpreventie begint op de tekentafel of op het CAD scherm. Hier kan Value engineering - de meest economische oplossing voor elk gegeven probleem - pas volwaardig worden toegepast als de bouwkundige brandpreventie wordt "ingetekend" in plaats van in een laat stadium van het werk als extra eis van de brandweer te worden toegevoegd.

De ervaring en technische know-how van ons bedrijf staan ter beschikking van architecten, ingenieurs, opdrachtgevers, staalconstructeurs en aannemers vanaf het schetsstadium tot na de uitvoering.

Onze uitgebreide kennis en ervaring van normen en applicatiemogelijkheden kunnen vele uren research en verloren uren aan vergeefse pogingen besparen.

Calculatie: oplossingen en prijsopgave
Met 38 jaar ervaring en volledige productkennis met ondersteuning van de nieuwste computer programmatuur stelt ons in staat accurate en alternatieve berekeningen van hoeveelheden, werktijden en budgetten te maken. Uitgaand van een bestek of tekening van de architect of ingenieur wordt in korte tijd een begrijpelijk voorstel van mogelijkheden en prijzen gemaakt.

In overeenstemming met onze policy van "value engineering", wordt in samenspraak met opdrachtgever en architect een duidelijke offerte verstrekt die zowel de praktische, technische als de economische overwegingen bevat. Van hieruit kan dan vloeiend
tot uitvoering worden overgegaan.

Voor het maken van een voorlopige berekening kunt u de uittrekstaat (Excel - 75kb) of (PDF - 533kb) downloaden waarop alle benodigde gegevens komen te staan. Voor een definitieve offerte vragen wij u staal-tekeningen en constructie-tekeningen van de profielen te sturen.

Om PDF-bestanden te lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.